Meistä


 

Kahvikeisarinna on Suomen ainoa vietnamilaiseen kahviin erikoistunut yritys. Olemme vietnamilaisen kahvin puolestapuhuja ja kahvinviljelijöidemme ystävä. Myös sinun ystäväsi. Tavoitteenamme on tuoda Suomen markkinoille uusia mielenkiintoisia kahvimakuja sekä rakentaa pitkäaikaisia kumppanuus- ja ystävyyssuhteita kahden eri maan kulttuurin välille. Meidän visiona on kasvaa Suomen merkittävimmäksi vietnamilaisen kahvin lähettilääksi, joka hyväntekeväisyyden sijasta tekee hyvää.

 

Arvolupauksemme

Kahvimitallinen uteliaisuutta

Maailma muuttuu ja mekin muutumme sen mukana. Pysyäksemme muutoksen aallonharjalla meidän on oltava uteliaita ympäröivästä maailmastamme, siitä millaisia uusia kasvun mahdollisuuksia voi syntyä yrityksen liiketoiminnallisella ja työntekijöiden henkilökohtaisella tasolla. Uteliaisuus mahdollistaa henkilökohtaisen kasvun ja kasvun kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

 

Tummanpuhuvaa arvokkuutta

Täydellinen kahvielämys syntyy tuoreesta vastajauhetusta kahvista. Kahvimme paahdetaan aina tilauksesta, jotta kahvi saapuisi asiakkaidemme luokse mahdollisimman tuoreena. Kahvikeisarinnan tuorekahvi edustaa ilosanoman jakamista ja toisen ihmisen välittämistä yhden kahvikupillisen kerrallaan. Pyrimme käymään säännöllisin väliajoin Vietnamissa valitsemassa parhaimmat kahvipavut sekä omalla että yhteistyökumppaneidemme kahvitiloilla, jotta ostamamme kahvit vastaavat vaatimukseemme korkealaatuisuudesta. 

 

Tekevät hyvää tekevää kahvia

Olemme avoin kahvimme suhteen. Kahvien alkuperä on jäljitettävissä ja asiakkaillamme on mahdollisuus päästä vierailemaan omalla sekä yhteistyökumppaniemme kahvitiloilla Vietnamissa. Kahvin jalostaminen pensaasta kuppiin vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, vahvaa ammattitaitoa sekä jatkuvaa kehitystyötä. Sen vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä viljelijöiden kanssa ja maksamme kahvista reilun korvauksen. Reilu korvaus on viljelijän itse määräämä hinta. Näin syntyy hyvää tekevä kahvi, jolla kaikki osapuolet voittavat. Sinä taas tiedät tismalleen aina kupissasi olevan kahvin tarinan.

Nam Phuong hoang hau, Nam Phuong Empress

Kahvimme arvonimi juontaa juurensa Vietnamiin, kahvipapujemme kotimaahan. Vietnamin Nguyen -dynastian viimeinen keisarinna Nam Phuong julistettiin keisarinnaksi vuonna 1934, hänen mentyä naimisiin Vietnamin sen ajan hallitsijan Bao Dain kanssa. Keisari Bao Dain kerrotaan lumoutununeen rakkaudesta keisarinnaan ensi näkemällä. Lue aiheesta lisää tästä.